Project Cargo Summit 2018

Project Cargo Summit 2018 600 500 Claudine

Internationale Project Cargo professionals komen bijeen op de eerste editie van de Project Cargo Summit

Op 12 en 13 september vindt de Project Cargo Summit plaats in Rotterdam, Nederland. Deze nieuwe, ambitieuze beurs en conferentie is gericht op de Noord-Europese project  argo professional. De tweedaagse conferentie verwelkomt experts uit heel Europa. Samen delen zij de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op de internationale markt van project cargo. Met het indrukwekkende programma gooit de organisatie, het in Rotterdam gevestigde Nieuwsblad Transport, hoge ogen. Ondersteund door de belangrijkste spelers binnen de markt willen ze het project cargo platform van Europa worden.

Geen succes zonder gespecialiseerde kennis. Dat geldt vooral voor de complexe heavy lift- en project cargo industrie. De tweedaagse conferentie tijdens de Project Cargo Summit 2018 zal zich richten op de belangrijkste uitdagingen voor project cargo professionals, toekomstige marktontwikkelingen, technische innovaties in de industrie, havenontwikkelingen en de eisen van verladers. Prominente wereldwijde industriële verladers laten zien hoe zij hun supply chain en logistiek invullen en hoe ze samenwerken met project cargo partners.

Onder de bevestigde namen zijn Susan Oatway (Drewry), Allard Castelein (Port of Rotterdam), Ludolf Reijntjes (BOW Terminal), Bénédicte Crosnier (Alstom France) en Hans-Peter Hadorn (Port of Switzerland). In afwachting van het evenement zullen meer namen en organisaties worden toegevoegd aan de lijst met sprekers en afgevaardigden.

De top vindt plaats in de RDM Onderzeebootloods: een historische en industriële omgeving in het hart van Rotterdam. Ontmoet andere professionals in project lading tijdens de conferentie, de beurs, workshops, site visits en het netwerkdiner.

Meer informatie over het programma, workshops, beurs en sponsormogelijkheden is te vinden op de website: https://www.projectcargosummit.com/.

Lezers van Magazine Exceptionnel krijgen gratis toegang tot de beurs, waar o.a. workshops en site visits bijgewoond kunnen worden. Lezers ontvangen tevens een korting van € 100 voor het volledige conferentieprogramma met kortingscode PCS100ME. Registreer via https://www.projectcargosummit.com/registration/?partner=magexcep.