Voor het bekijken van projecten dient u zich eerst éénmalig te registreren.

U bezoekt de website van Magazine Exceptionnel. Sommige onderdelen kunt u alleen inzien als u een account aanmaakt.  Uw gegevens, die wij conform de Privacy Wetgeving (AVG) uitvoeren, gebruiken wij voor statistisch onderzoek, noodzakelijk om in te spelen op allerlei ontwikkelingen en voor het optimaal beheren van de websites www.magazineexceptionnel.nl en www.magazineexceptionnel.com.

Ik heb al een wachtwoord en wil door naar Photo Exceptionnel

U dient éénmalig een account aan te maken voor:

 • een abonnement op Magazine Exceptionnel, Nederlandse- en/of Engelse edities.
 • een abonnement op de Magazine Exceptionnel nieuwbrief of newsletter
 • toegang tot alle Online edities van de Nederlandse- en/of Engelse Magazine Exceptionnel. De laatste editie blijft leesbaar, totdat er weer een nieuwe editie is geplaatst.
 • toegang tot Photo Exceptionnel voor het bekijken van mappen met foto’s van projecten die gepubliceerd zijn in Magazine Exceptionnel, Nederlandse- en/of Engelse edities.
 • Toegang tot History Exceptionnel voor het bekijken van mappen met foto’s van historisch hijs- en (zwaar) transport materieel.

Abonneren op Magazine Exceptionnel (6 edities per jaar) (Bij voltooing van een van de formulieren krijgt u een wachtwoord in uw mailbox) KLIK HIER

(bij een abonnement ontvangt u automatisch de nieuwsbrief en krijgt u toegang tot de Online Edities, Photo Exceptionnel en History Exceptionnel)

Abonneren op de Magazine Exceptionnel nieuwsbrief (Bij voltooing van een van de formulieren krijgt u een wachtwoord in uw mailbox.)  KLIK HIER


Geen abonnement, Wel toegang tot de Online Edities, Photo Exceptionnel en History Exceptionnel:

 • Uw interesse in Magazine Exceptionnel is beroepsmatig: 

  Bent u op dit moment nog werkzaam in deze branche?
  Wat is/was uw functie?
  Uw leeftijd is:
  Beschikt u over (historisch) foto en/of filmmateriaal of andere informatie dat u zou willen delen voor publicatie in Magazine Exceptionnel of haar websites?
  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid
 • Uw interesse in Magazine Exceptionnel is beroepsmatig: 

  Bent u op dit moment nog werkzaam in deze branche?
  Wat is/was uw functie?
  Uw leeftijd is:
  Heeft u personeel in dienst?*
  Heeft het bedrijf/organisatie meerdere vestigingen in Nederland?*
  Wilt u Magazine Exceptionnel ontvangen op andere vestigingen*
  Heeft het bedrijf/organisatie vestigingen binnen Europa?*
  Wilt u Magazine Exceptionnel ontvangen op vestigingen buiten Nederland, maar binnen Europa?
  Heeft het bedrijf/organisatie vestigingen buiten Europa?*
  Wilt u Magazine Exceptionnel ontvangen op vestigingen buiten Europa?*
  (Magazine Exceptionnel wordt in de Engelse taal verzonden naar bedrijven buiten Nederland. Voor verzending van de Nederlandstalige Magazine Exceptionnel naar vestigingen buiten Nederland dient u te mailen naar info@magazineexceptionnel.nl. )
  Bent u bereid om namen van contactpersonen en mailadressen van marketing/communicatie afdelingen van vestigingen binnen en buiten Nederland met de redactie van Magazine Exceptionnel te delen, waardoor wij de nieuwsbrief of newsletter kunnen toezenden?*
  Zou u bereid zijn om mee te werken aan het leveren van informatie voor het maken van Bedrijfsreportage(s), (periodiek) een projectreportage, het leveren van nieuwsfeiten voor publicatie?*
  Wilt u informatie ontvangen van onze mediapartners Cinemato Media, OnelineVisual of Yetso?* (Kijk op Media Exceptionnel voor onze mediapartners)
  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid