Kraanbedrijf Nederhoff BV is overgestapt op de milieuvriendelijkere Shell GTL brandstof

Kraanbedrijf Nederhoff BV is overgestapt op de milieuvriendelijkere Shell GTL brandstof 893 500 Michelle

Kraanbedrijf Nederhoff BV is met ingang van januari 2017 gestopt met het gebruik van Dieselolie naar het milieuvriendelijkere Shell GTL.

GTL is de afkorting van Gas-To-Liquid en is gemaakt van aardgas. De verbranding van Shell GTL is schoner dan Diesel. Daardoor ontstaan minder stikstofoxiden, zwaveloxiden en ook minder fijnstof. De producteigenschappen van Shell GTL zijn niet-toxisch (niet giftig) en goed biologisch afbreekbaar.

Andere belangrijke voordelen van Shell GTL is dat het bijdraagt aan het verbeteren van het welzijn van de medewerkers, omdat die minder worden blootgesteld aan rook, uitstoot en geur. Motoren die draaien op Shell GTL produceren minder geluid, maar zijn ook zuiniger in het gebruik zo blijkt in de praktijk. Minder verbruik betekent minder CO2 uitstoot en dat is goed voor het milieu.

Over Kraanbedrijf Nederhoff BV

Kraanbedrijf Nederhoff BV heeft zijn hoofdvestiging in Gouda, maar heeft ook een vestiging in Vianen, centraal gelegen in Nederland. Kraanbedrijf Nederhoff BV is gespecialiseerd in het verhuur van weg/terreinkranen tot 650 ton, rupskranen, loopkatvouwkranen, verreikers , hoogwerkers, rijplaten en allerlei professionele hijs- en hulpmiddelen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van transporten en speciale transporten en beschikt over een vloot bakwagens, opleggers, semi-diepladers en 16 aslijnen Scheuerle intercombi platformwagens met trekstang voor het verplaatsen van ladingen met een uitzonderlijk gewicht of afmeting. Meer informatie: www.nederhoff.nl

Geschreven door John Jansen